Mk:Грампс 5.1 Вики Прирачник - За

From Gramps
Jump to: navigation, search
Претходно Индекс СледноFig F.1 About Gramps notice dialog

About

To find more information about Gramps, please visit the Gramps Project Web page:

Original author

Gramps е напишан од Дoналд Н. Алингам (don@gramps-project.org).

Contributors

Во нецелосниот список на придонесувачите кон Грампс се вклучени (по азбучен редослед по име):

 • Александар Богдашевски
 • Александар Роjтман
 • Александар Дуре-Луц
 • Александар Прокудин
 • Антон Хјубер
 • Аркадиус Липиек
 • Арпад Хорват
 • Артурас Слеиниус
 • Барух Евен
 • Бени Маленгер
 • Бернд Фелше
 • Бернд Шендл
 • Били К. Ерни
 • Биљана Богдановска
 • Брајан Мадерли
 • Брус Ј. Деgрас
 • Вејн Бергерон
 • Гери Шао
 • Гијом Прат
 • Грег Куперберг
 • Даглас С. Бланк
 • Даниел Дуранд
 • Дејвид Р. Хамптон
 • Доналд А. Петерсон
 • Еро Таминен
 • Еѓеки Гергели
 • Жинг Ванг
 • Јаков Селковиц
 • Јенс Арвидсон
 • Јирџи Пејчал
 • Кис Бејкер
 • Ларс Кр. Лундин
 • Лери Алингам
 • Леонид Мамченков
 • Лорент Протоа
 • Лоренцо Капелети
 • Лубо Васко
 • Луис Гонзага дос Сантос Фиљо
 • Марк Нуп
 • Маркос Бединели
 • Мартин Сенфтлебен
 • Мартин Холиш
 • Мет Брубек
 • Метју Пупат
 • Мишел Гител
 • Нејтан Булок
 • Пјер Луиџи Чинквантини
 • Радек Малчич
 • Раду Богдан Маре
 • Ричард Бос
 • Ричард Тејлор
 • Себастијан Вокинг
 • Семјуел Тарди
 • Серџ Нојро
 • Сорен Руг
 • Стефан Бјорк
 • Стив Хал
 • Стив Свелс
 • Тим Ален
 • Тим Во
 • Тино Меинен
 • Тревор Родс
 • Фредрик Норона
 • Фрод Џемтленд
 • Хулио Санчез
 • Џејмс Треси
 • Џејсон Салас
 • Џефри К. Оли
 • Штефани Шарете

Ако знаете некој друг што би требало да стои во списоков, ве молиме да нè известите.

Have an issue or idea?

За да дознаете повеќе информации за Грампс, ве молиме посетете ја веб-страницата на проектот Gramps.

За да пријавите бубачка или да дадете некој предлог во врска со оваа апликација или, пак, овој прирачник, употребете го менито Помош во Грампс или следете ги упатствата на ова веб-место.

License

Оваа програма е дистрибуирана под условите на GNU Општата јавна лиценца (GNU General Public license), објавена од Фондацијата Слободен софтвер (Free Software Foundation); или верзијата 2 од Лиценцата или некој подоцнежна верзија. Копија на оваа лиценца може да се најде на овој линк или во датотеката КОПИРАЊЕ, вклучена во изворниот код на оваа програма.

Претходно Индекс Следно
Gnome-important.png Special copyright notice: All edits to this page need to be under two different copyright licenses:

These licenses allow the Gramps project to maximally use this wiki manual as free content in future Gramps versions. If you do not agree with this dual license, then do not edit this page. You may only link to other pages within the wiki which fall only under the GFDL license via external links (using the syntax: [https://www.gramps-project.org/...]), not via internal links.
Also, only use the known Typographical conventions