Changes

Jump to: navigation, search

Nl:Gramps-4.0 Handboek - Verslagen

31 bytes removed, 09:53, 21 May 2013
stamboom
Grafische verslagen tonen informatie in de vorm van grafieken.
==AfstammelingenstamboomAfstammelingenboom==De [[Gramps 4.0 Wiki Manual - Reports - part 4/nl#AfstammelingenstamboomAfstammelingenboom|afstammelingenstamboomafstammelingenboom]] maakt een grafiek aan met die personen die afstammen van de actieve persoon.==Familie-afstammelingenstamboomafstammelingenboom==De [[Gramps 4.0 Wiki Manual - Reports - part 4/nl#Familie-afstammelingenstamboomafstammelingenboom|familie-afstammelingenstamboomafstammelingenboom]] maakt een grafiek aan met die personen die familie-afstammelingen zijn zijn van de actieve persoon.
==Kalender==
De [[Gramps 4.0 Wiki Manual - Reports - part 4/nl#Kalender|Kalender]] maakt een kalender, telkens één blad per maand, aan met verjaardagen en geboortedatums.
Deze verslagen zijn verbonden met het ''GraphViz''-programma.
==Familielijnengrafiek==
De [[Gramps 4.0 Wiki Manual - Reports - part 5/nl#Familielijnengrafiek|familielijnengrafiek]] plugin levert gemakkelijk te volgen grafieken. Let echter op dat deze grfiek niet ALLE personen in uw gegevensbestand toont -- deze plugin maakt kleinere familiestambomen stambomen aan, met vele opties om uit te proberen en om het aantal personen in de stamboom te verkleinen. Zo kan deze plugin vereenvoudigde grafieken afdrukken op grote plotters.
==Zandlopergrafiek==
De [[Gramps 4.0 Wiki Manual - Reports - part 5/nl#Zandlopergrafiek|zandlopergrafiek]] maakt een zandlopergrafiek aan door gebruik te maken van ''GraphViz''.
57
edits

Navigation menu